Категории
Гороскоп і австрійська страхова компанія
19.05.2011 life - культура

Одна з центральних австрійських газет опублікувала днями цікаве оголошення про прийом на роботу, повідомляє Telegraph. У ньому говорилося про те, що страхова компанія в Зальцбурзі прийме на роботу молодих людей, що народилися під знаком Козерога, Тельця, Водолія, Овна та Лева. Кандидати повинні були бути старше 20 років, їм пропонувалася неповна зайнятість у галузі продажів і менеджменту.

Австрійська громадськість була обурена подібним «відсівом», назвавши його дискримінацією. Однак фірма виявила твердість і послалася на статистичні дані, за якими найкращі працівники в даній області належали саме до зазначених знаків. «Ми всього лише хочемо знайти найбільш здібних працівників», - заявив представник компанії. Місцева влада, розглянувши справу, прийшли до висновку, що відбір кандидатів згідно з днем ​​народження не є дискримінацією за віком, статтю або раси.
На goroskopov.net смотрите сонник
Нагадаємо, що відкриття Зодіаку як смуги сузір'їв, в межах якої відбувається рух Сонця, Місяця і п'яти планет, належить астрономам стародавньої Месопотамії. Більш того, Зодіак поділений на 12 частин не випадково - в ньому відображена структура месопотамського місячно-сонячного календаря, в якому звичайний, не високосний рік містив рівно 12 місячних місяців.

Самий ранній відомий месопотамський гороскоп датується 410 роком до н. е. , Але незважаючи на настільки давнє походження, астрологія і в наші дні продовжує бути «живіший за всіх живих». Більш того, зодіакальне коло знаходить собі нові галузі застосування. Так, кілька років тому англієць Вільям Ферчайлд (William Fairchild) розробив зодіакальний гороскоп для собак. З його книги, під заголовком «Астрологія для собак і їхніх господарів» (Astrology for Dogs and Owners), можна дізнатися, які риси домінують в характері домашнього вихованця. Наприклад, псам, народженим під знаком Лева, притаманний комплекс переваги, а собаки-риби ніколи не стануть хорошими сторожами в силу своєї ніжної і вразливою натури.

До речі, любителі кішок також не обійдені увагою британського астролога - для них випущена книга «Місячний гороскоп для кішок» (Catsigns: Lunar Astrological Guide to Cats). Ймовірно, в майбутньому слід очікувати появи гороскопів для півчих птахів, акваріумних рибок і вомбатів.

Когда нужен срочно опытный фотограф, найти практически невозможно, так что... ссылку в закладки!

Добавить комментарий
*