Категории
Індія, один поцілунок в метро
26.05.2011 life - культура

поцілунокВищий суд Нью-Делі, столиці Індії, відмовився порушувати справу проти молодят, які нібито образили суспільну моральність, пише UPI. 28-річний індієць і його 23-річна дружина були арештовані в метрополітені за те, що, за словами поліцейських, вони «сиділи в непристойній позі і цілувалися». Правоохоронці зазначили, що пасажири, що знаходяться на станції, «були збентежені такою поведінкою».

Незважаючи на те що поцілунки, як і інші прояви ніжних почуттів на людях, в Індії не вітаються, суддя С. Муралідхар відмовився прийняти позов у ​​даній справі. «Абсолютно незбагненно, що прояв взаємної любові у молодого подружжя могло бути прийнято за образу моральності і викликати переслідування з боку поліції», - сказав він. Тим більше, що самі затримані запевняють, що всього лише фотографували один одного на мобільний телефон.

Адвокат пари заявив, що порушення громадських пристойності має місце в тому випадку, коли дії затриманих провокують розпуста або викликають негативну реакцію оточуючих. Проте жоден з пасажирів метро не поскаржився на затриманє подружжя.

Між тим, в жовтні 2008 року суд Дубая, ОАЕ, засудив пару підданих Великобританії до тюремного ув'язнення строком на три місяці і грошового штрафу за заняття сексом на пляжі. Більше того, влада Дубая, стурбовані зростанням кількості скарг на негідну поведінку туристів, вирішили провести попереджувальну кампанію серед відпочиваючих. Їм роз'яснюють норми поведінки в арабській країні і нагадують про відповідальність перед законом.

Добавить комментарий
*